Σπίτι βίντεο Λίστα αναπαραγωγής Περίπου εμείς Επίσημος Ιστός
Greek

Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD

ποιότητας Ενιαίος νεροχύτης κύπελλων ανοξείδωτου, Διπλός νεροχύτης κύπελλων ανοξείδωτου κατασκευαστής από την Κίνα

ποιοτικός προμηθευτής Κύρια προϊόντα
Introduction

Η κουζίνα πάθους & η υγειονομική βιομηχανική Co., ΕΠΕ είναι επιχείρηση ειδικεύονται στην παραγωγή των υψηλού επιπέδου νεροχυτών και των σχετικών εξαρτημάτων. Η επιχείρηση έχει εισαγάγει την προηγμένη εμπειρία τεχνολογίας παραγωγής στο εξωτερικό και έχει απορροφήσει έναν μεγάλο αριθμό προηγμένων επαγγελματικών ταλέντων. Με τη σταθερή καινοτομία των προϊόντων, έχει σχεδιάσει και έχει αναπτύξει έναν μεγάλο αριθμό υψηλού επιπέδου νεροχυτών και εξαρτημάτων του με το συνδυασμό των απαιτήσεων και από το σπίτι και στο εξωτερικό. Νέο στα σχέδια, την ποικιλία στις μορφές, χάρι στην προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, την άριστη ποιότητα και την υψηλή υπηρεσία μεταπωλήσεων, το δίκτυο πωλήσεών μας είναι τώρα να διαδώσει πανεθνικό. Το πάθος όχι μόνο έχει κερδίσει μια καλή φήμη από την εγχώρια αγορά, αλλά και καλά-έχει δεχτεί στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

 

Η εμπιστοσύνη μας και υπερήφανος προέρχεται από:
Τοπ τεχνικός εξοπλισμός. -Φιαγμένη από υψηλής αντοχής αντιδιαβρωτικές πρώτες ύλες ανοξείδωτου, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας του λευκόχρυσου ηλεκτροφόρησης μετάλλων για την επεξεργασία φωτεινότητας της επιφάνειας, η εισαγωγή της επαγγελματικής μηχανικής στίλβωσης για την επεξεργασία επιφάνειας, έχει κάνει τα προϊόντα συνεχώς νέα και παρακαλώντας.
Τοπ-ταξινόμηση του επιπέδου επάνδρωσης-Το επάγγελμα στην ομάδα σχεδίων και ανάπτυξης προϊόντων, η πλούσια εμπειρία στην παραγωγή και οι προσωπικό-λειτουργίες έχουν δημιουργήσει την κουζίνα ακτινίδιων μια λεπτή ουσία.
Περιεκτική παραγωγή-Ειδικεμένος στην παραγωγή των υψηλού επιπέδου νεροχυτών, drainers πλήρης-χάλυβα, των διανομέων σαπουνιών, και των συναρμολογήσεων, με την εξασφάλιση ποιότητας και τις λογικές τιμές.
Άριστη εξεταστική (QC) ομάδα-Έχετε μια ισχυρή εξεταστική (QC) ομάδα για όλη τη λεπτή δοκιμή προϊόντων καθώς επίσης και για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων.
Μιας στάσης προηγμένη υπηρεσία-Εμμονή στην καθοδήγηση των διοικητικών ιδεών: «Αμοιβαίος κερδίστε και η πίστη που ριζοβολούν, διαχείριση αγοράς που βασίζεται, στρατηγική εμπορικών σημάτων που καθοδηγείται», παρέχοντας τις καλές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες όπως πάντα, ακριβής στην ποιοτική πολιτική: «Προσπαθήστε για την επιβίωση, την ανάπτυξη και την καινοτομία βάσει της ποιότητας», να λάβετε περαιτέρω την επιβεβαίωση και την υποστήριξη του πελάτη.

 

 

 

 

 

 

 

View More
Company Details
Office Address: Δρόμος Jianye No.138, ShenghuiSouth βιομηχανικό Dist, κωμόπολη Nantou, πόλη Zhongshan, Guangdong Κίνα
Factory Address: Δρόμος Jianye No.138, ShenghuiSouth βιομηχανικό Dist, κωμόπολη Nantou, πόλη Zhongshan, Guangdong Κίνα
Worktime: 9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Business Phone: 86-134-354-00772(Ο χρόνος εργασίας)   
Customer Manager
Ms. Yuki Lv
Τηλέφωνο εργασίας: 86-13435400772
WHATSAPP: +8613435400772
Skype: 86-13435400772
WeChat: 86-13435400772