Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η κουζίνα πάθους & η υγειονομική βιομηχανική Co., ΕΠΕ είναι επιχείρηση ειδικεύονται στην παραγωγή των υψηλού επιπέδου νεροχυτών και των σχετικών εξαρτημάτων. Η επιχείρηση έχει εισαγάγει την προηγμένη εμπειρία τεχνολογίας παραγωγής στο εξωτερικό και έχει απορροφήσει έναν μεγάλο αριθμό προηγμένων επαγγελματικών ταλέντων. Με τη σταθερή καινοτομία των προϊόντων, έχει σχεδιάσει και έχει αναπτύξει έναν μεγάλο αριθμό υψηλού επιπέδου νεροχυτών και εξαρτημάτων του με το συνδυασμό των απαιτήσεων και από το σπίτι και στο εξωτερικό. Νέο στα σχέδια, την ποικιλία στις μορφές, χάρι στην προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, την άριστη ποιότητα και την υψηλή υπηρεσία μεταπωλήσεων, το δίκτυο πωλήσεών μας είναι τώρα να διαδώσει πανεθνικό. Το πάθος όχι μόνο έχει κερδίσει μια καλή φήμη από την εγχώρια αγορά, αλλά και καλά-έχει δεχτεί στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

 

Η εμπιστοσύνη μας και υπερήφανος προέρχεται από:
Τοπ τεχνικός εξοπλισμός. -Φιαγμένη από υψηλής αντοχής αντιδιαβρωτικές πρώτες ύλες ανοξείδωτου, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας του λευκόχρυσου ηλεκτροφόρησης μετάλλων για την επεξεργασία φωτεινότητας της επιφάνειας, η εισαγωγή της επαγγελματικής μηχανικής στίλβωσης για την επεξεργασία επιφάνειας, έχει κάνει τα προϊόντα συνεχώς νέα και παρακαλώντας.
Τοπ-ταξινόμηση του επιπέδου επάνδρωσης-Το επάγγελμα στην ομάδα σχεδίων και ανάπτυξης προϊόντων, η πλούσια εμπειρία στην παραγωγή και οι προσωπικό-λειτουργίες έχουν δημιουργήσει την κουζίνα ακτινίδιων μια λεπτή ουσία.
Περιεκτική παραγωγή-Ειδικεμένος στην παραγωγή των υψηλού επιπέδου νεροχυτών, drainers πλήρης-χάλυβα, των διανομέων σαπουνιών, και των συναρμολογήσεων, με την εξασφάλιση ποιότητας και τις λογικές τιμές.
Άριστη εξεταστική (QC) ομάδα-Έχετε μια ισχυρή εξεταστική (QC) ομάδα για όλη τη λεπτή δοκιμή προϊόντων καθώς επίσης και για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων.
Μιας στάσης προηγμένη υπηρεσία-Εμμονή στην καθοδήγηση των διοικητικών ιδεών: «Αμοιβαίος κερδίστε και η πίστη που ριζοβολούν, διαχείριση αγοράς που βασίζεται, στρατηγική εμπορικών σημάτων που καθοδηγείται», παρέχοντας τις καλές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες όπως πάντα, ακριβής στην ποιοτική πολιτική: «Προσπαθήστε για την επιβίωση, την ανάπτυξη και την καινοτομία βάσει της ποιότητας», να λάβετε περαιτέρω την επιβεβαίωση και την υποστήριξη του πελάτη.

 

Κίνα Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Με πάνω από την εμπειρία 15 ετών, είμαστε καλά εξοπλισμένοι με μια ομάδα των καλά εκπαιδευμένων και πεπειραμένων σχεδιαστών, των μηχανικών & των εργαζομένων.

Passion Kitchen And Sanitary Industrial CO.,LTD
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : PSON

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2001

Εξαγωγή pc : 40% - 50%