Αρχική Σελίδα

Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Ποιοτικός έλεγχος

Ο νεροχύτης είναι πολύ άριστος και επαγγελματικός, ο προμηθευτής είναι φιλικός και χρήσιμος, είναι πολύ προσοχή για αυτά που οι ανάγκες μας.

—— Alan Yudelman

Είμαι ευτυχής ότι η εργασία με το fooksink, το προϊόν είναι στην καλή ποιότητα και την υψηλή υπηρεσία, εύχρηστες, tahnk εσείς πάρα πολύ

—— Peter Sanchez

Είναι μεγάλο. Το αγαπάμε. Οι γωνίες δεν είναι πάρα πολύ αιχμηρές έτσι είναι εύκολο να καθαρίσει. Τα ράφια μπορούν να είναι ένας πόνος για να καθαρίσουν αλλά γενικός τα συμπαθώ. Το μικρότερο τμήμα είναι ακόμα ένα κόσμιο μέγεθος. Φαίνεται πολύ μοντέρνο.

—— Επιχρυσωτής της Michelle

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

                                                                                 Τριπλό σύστημα ελέγχου

 

- Το σφραγίζοντας και ενώνοντας στενά σύστημα δειγματοληψίας, ως πρώτο βήμα για τις πρώτες ύλες για να γίνουν προϊόντα, πρέπει να ελέγξουμε την τελειότητα των πρώτων υλών και τις σωστές προδιαγραφές των ημιτελών προϊόντων.

 

- Η πλήρης επιθεώρηση της διαδικασίας στίλβωσης, για να εξασφαλίσουμε την ομαλή και λεπτολόγη επιφάνεια του προϊόντος, πρέπει να εμμείνουμε στη λεπτολόγη επιθεώρηση κάθε θέσης στίλβωσης.

 

- Η πλήρης επιθεώρηση της διαδικασίας καθαρισμού, οι λεπτομέρειες των προϊόντων μας για να προσθέσει το φωτεινό χρώμα, για να φέρει προώθησε την οπτική απόλαυση στους χρήστες, έτσι 100 τοις εκατό πλήρους επιθεώρησης είναι το αναπόφευκτο βήμα μας.

                                               

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Tilly

Τηλ.:: 8613570249363

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)